35000 elvégzett munka
50 felszerelt szervizautó
90 magasan képzett szakember
24 órás országos ügyelet

Mind a hiba bejelentés, mind a munkavégzés, elektronikus úton nyomon követhető, ellenőrizhető. Így megbízóink nincsenek kitéve annak, hogy indokolatlan költségeket kelljen megfizetniük.


Meggyőződésünk, hogy jó alternatíva lehet az Ön (Önök) részére a szolgáltatásunk, hiszen Önnek nem kell szakirányú végzettségű alkalmazottat keresnie, vagy folyamatosan foglalkoztatnia. Munkánk során csak a kiszállást és a ténylegesen ott töltött időt számítjuk fel, így megbízóink részére tervezhető és az állandó foglalkoztatáshoz képest alacsonyabb költséget jelent. Nem számolunk fel rendelkezésre állási, vagy ügyeleti átalányt, és semmilyen egyéb költséget!SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS ORSZÁGOSAN


NAPI 24 ÓRÁBAN.

Szerviz24
Ezermester 24 Kft.


A mai gazdasági környezetben nagyon nehéz szakképzett és megbízható alkalmazottakat találni. Kimondottan igaz ez az épület-karbantartási szakmák tekintetében, mint gépész, villanyszerelő, burkoló, vagy festő.

Nekünk évtizedes tapasztalatunk van ingatlan üzemeltetési területen, mindenféle épület karbantartási tevékenységben. Postahivatalok, bankfiókok, irodaházak, telefonközpontok, benzinkutak, éttermek, orvosi rendelők, lakások tartoznak referenciáink közé.


0-24 órás, heti 7 napos diszpécser rendszerünknek köszönhetően Megrendelőink bármikor tudnak felénk bejelentést tenni. Telefonon, e-mailben, vagy okostelefon applikáción keresztül.


2017


Célunk magyarországi ügyfeleink elégedettségének növelése és az ország legnagyobb ingatlan-üzemeltető és klímatechnikai szolgáltató cégévé válni.

Tanúsítványaink

Partnereink

Hibabejelentés